Blogg

Fodervärd sökes till hanhund

Jag och Lillemor, Lillvallarens kennel söker en fodervärd till en av våra USA importerade hanhundar. Miles är 2 år, friröntgad och har känd mental status. Han är fullt frisk och en trevlig kille som gillar alla människor och knappt märks av i vardagen. Han är absolut okomplicerad, går ihop med alla typer av hundar och vaktar inte i onödan.
Miles är en rejäl hane, ca 25 kg och är väldigt fysisk och självständig i sitt arbete. Han älskar bruksarbete och är en jätte duktig spårhund. Uppflyttad till lägreklass spår. Tävlat startklass lydnad med uppflyttning och även tränat en del nosework. Han är även tränad i vallning och har startats på ASCAs valltävlingar och vann SWAS valltävling lammungen.

Vi vill att Miles hamnar hos någon som vill tävla och träna han i bruksgrenarna då han verkligen älskar det jobbet. Vi tror att han skulle kunna gå långt om han fick full uppmärksamhet med någon som har tid att satsa på honom. Vi har absolut ingen panik att bli av med honom på något sätt utan är bara ute efter ett alternativ som är bättre för honom och kan ge han mer än vad vi kan i daxläget. Ju närmare Enköping du bor desto bättre och vi hjälper gärna till med träning och hundpassning.


Annons